Motus Melior
Izbornik

Usluge

Fitnes, zdravlje i dugovječnost

Individualni programi treninga fitnesa

Težite li zdravom, skladno oblikovanom i funkcionalnom tijelu? Želite li ojačati i izdužiti muskulaturu te podići razinu izdržljivosti i energije? Individualni programi treninga fitnesa u centru Motus Melior omogućuju Vam da ostvarite željenu transformaciju.

Budite zdravi, vitalni i u top formi vježbajući u centru Motus Melior

Da bismo Vam pomogli ostvariti Vaše ciljeve i optimirali Vašu razinu fitnesa, kreirali smo specifične individualne programe vježbanja koji su prilagođeni vašoj dobi, spolu, zdravstvenom statusu i vještini:

MM Physio – Individualni program kineziterapijskoga karaktera

Namijenjen je osobama koje, zbog određenih ortopedskih ograničenja, lošega držanja, manjih tegoba u leđima ili zgobovima, osteoporoze ili drugih zdravstvenih problema, zahtijevaju poseban – kineziterapijski pristup vježbanju.

MM Fit – Individualni program transformacijskoga karaktera

Namijenjen je zdravim osobama bilo koje dobi čiji su mogući primarni ciljevi oblikovanje tijela, poboljšanje kondicije (fitnesa) te unaprjeđenje ili očuvanje zdravlja.

MM Sport – Individualni program sportsko-rekreacijskoga karaktera

Namijenjen je rekreativnim sportašima (npr. rekreativni tenisači, trkači) koji žele poboljšati svoju radnu sposobnost i izvedbu u odabranom sportu te pritom smanjiti rizik ozljeđivanja.

Navedeni se individualni programi provode u vrhunski opremljenu prostoru pod vodstvom magistara kineziologije, specijalista za područja fitnesa ili kineziterapije. Budući da je cilj programa oblikovanje tijela, transformacija svih sastavnica zdravstvenoga fitnesa te očuvanje ili unaprjeđenje zdravlja, u treningu se koristimo širokim spektrom vježbi. Pritom posebno potičemo usvajanje i usavršavanje prirodnih ljudskih pokreta, koje smo grupirali prema njihovim funkcionalnim zahtjevima i transformacijskim učincima:

  • korektivni pokreti kojima ispravljamo funkcionalne nedostatke u držanju i lokomociji,
  • kontrolirani dinamični pokreti i statični zadaci koji se izvode velikom amplitudom s ciljem razvoja pokretljivosti tijela,
  • posturalni i stabilizacijski pokreti i zadaci koji razvijaju ravnotežu, propriocepciju i funkcionalnu stabilizaciju trupa i zglobova,
  • dinamični, brzi pokreti svladavanja vlastite tjelesne mase koji stimuliraju razvoj snage i brzine te pozitivno utječu na sastav tijela i gustoću kostiju,
  • višezglobni pokreti svladavanja različitih otpora (vlastito tijelo, elastične gume, pneumatski otpor, utezi, medicinke…) koji stimuliraju razvoj jakosti i mišićne izdržljivosti, a istovremeno oblikuju tijelo,
  • ciklični prirodni pokreti na inovativnim ergometrima, usmjereni na unaprjeđenje metabolizma i aerobnoga fitnesa te na promjenu sastava tijela.

Zadnje dvije godine vrlo uspješno surađujem s profesorom Markovićem na regeneraciji, kondiciji i oporavku od ozljeda i bolova.

Bruno Petković - GNK Dinamo i Hrvatska nogometna reprezentacija

Rad s profesorom Goranom Markovićem bio je izuzetan – brz, kvalitetan i efikasan. Možemo biti ponosni što takvog stručnjaka imamo pored sebe.

Sandra Perković, bacačica diska, dvostruka osvajačica zlatne medalje na OI

Znanje i vještina profesora Markovića uvelike mi je pomogla tijekom karijere da se nakon ozljede ili bolnog stanja što prije i u što boljem tjelesnom stanju vratim na teren.

Arijan Ademi - GNK Dinamo i Makedonska nogometna reprezentacija

Motus Melior mi je višestruko pomogao u karijeri, kako u rehabilitaciji ozljeda iz kojih sam se vraćao još jači, tako i na kondicijskom planu te prehrani i regeneraciji.

Luka Šebetić, rukometaš (Tremblay en France)

Zahvaljujući Motus Melior timu, ozljeda leđa koja mi je ugrozila karijeru je iza mene, a istovremeno sam i unaprijedio funkcije kukova i trupa.

Damir Martin - veslač, dvostruki osvajač srebrne medalje na OI

Ozljede su, nažalost, sastavni dio profesionalnog sporta. Zato je važno uz sebe imati stručan tim poput ovoga profesora Markovića. Ugodna i lijepa atmosfera Motus Meliora, uz profesionalno i stručno osoblje, dobitna su kombinacija za brz oporavak.

Ivan Buljubašić - Olympiacos CFP i Hrvatska vaterpolska reprezentacija

S centrom Motus Melior i profesorom Markovićem surađujem 3 godine. Iznimno sam zadovoljan s dosadašnjom suradnjom jer su mi puno pomogli u oporavku od ozljeda i poboljšanju tjelesne spremnosti. Veselim se nastavku ove suradnje u budućnosti.

Filip Benković - Lester City F.C. i U21 Hrvatska nogometna reprezentacija

Na preporuku menadžera, prije dvije godine sam započeo surađivati s profesorom Markovićem i centrom Motus Melior na području prevencije i liječenja ozljeda te kondicijske pripreme. Dosadašnjim dijelom suradnje sam iznimno zadovoljan. Svaka preporuka.

Matej Mitrović - Club Brugge KV i Hrvatska nogometna reprezentacija

Profesor Marković je osoba od mojeg osobnog povjerenja. Više od 6 godina traje suradnja s profesorom i Motus Melior timom, i svake godine dobiva nove dimenzije. To je u značajnoj mjeri doprinijelo mojem profesionalnom sportskom razvoju.

Filip Krovinović - West Bromwich Albion F.C.

S profesorom Markovićem i Motus Melior timom surađujem već 5 godina i uz njihovu pomoć sam danas tu gdje jesam.

Lovro Majer - GNK Dinamo i U21 Hrvatska nogometna reprezentacija

Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj. Sadržaj emitiranog materijala isključiva je odgovornost tvrtke Motus Melior d.o.o.

Europska unija | Zajedno do fondova EU
Operativni program konkurentnosti i kohezija
Eusopski strukturni i investicijski fondovi
ESIF financijski instrumenti
www.nivas.hr