Motus Melior
Izbornik

Novosti

Ne propustite saznati najnovije informacije vezane uz rad centra Motus Melior i našeg stručnog tima. 

10 000 koraka dnevno-istina ili mit?

05/19/20

Svi smo čuli kako bi bilo zdravo da dnevno napravimo 10.000 koraka. No, znate li otkud ta brojka i je li ista znanstveno utemeljena, odnosno postoje li dokazi da je 10.000 koraka "zdravije" od, recimo, 8.000 ili 12.000 koraka?

Saznaj više

Otvaranje centra za sve djelatnosti

04/25/20

Odlukom Nacionalnog kriznog stožera, od 04.05. slijedi popuštanje mjera za uslužne djelatnosti koje ostvaruju bliski kontakt sa strankama, a od 13.05. se također dopušta rad teretana i sportskih centara te zabranjuju okupljanja iznad 40 osoba.

Saznaj više

Telehealth (online) konzultacije

04/02/20

U ovom trenutku kada direktan fizički kontakt među ljudima povećava rizik širenja korona virusa, jedini način da se stručno pomogne ljudima s akutnim ozljedama i bolnim stanjima, a koji ne spadaju u hitna stanja je putem „Telehealth“ sustava. Diljem Svijeta, specijalisti ortopedije i sportske medicine, fizioterapeuti i osteopati pružaju usluge konzultacije putem video-linka. Zbog velikog broja Vaših upita koje svakodnevno primamo, odlučili smo i mi ponuditi uslugu osteopatskih i fizioterapijskih konzultacija putem video-linka.

Saznaj više

Privremeno zatvaranje centra

03/31/20

Odlukom Nacionalnog stožera civilne zaštite 19.03.2020. prestaju s radom svi sportski, rekreacijski i fitnes centri na minimalno mjesec dana.

Saznaj više

Zašto ne prestati vježbati u vrijeme samoizolacije!

03/19/20

Odlukom Nacionalnog stožera civilne zaštite danas prestaju s radom svi sportski, rekreacijski i fitnes centri na minimalno mjesec dana. Ponukan ovom odlukom, ali i trenutnom situacijom s pandemijom COVID-19 virusa, odlučio sam napisati jedan kratki stručni osvrt o važnosti i utjecaju tjelovježbe te prestanka vježbanja na zdravlje i imunološki sustav čovjeka.

Saznaj više

Zadnje dvije godine vrlo uspješno surađujem s profesorom Markovićem na regeneraciji, kondiciji i oporavku od ozljeda i bolova.

Bruno Petković - GNK Dinamo i Hrvatska nogometna reprezentacija

Rad s profesorom Goranom Markovićem bio je izuzetan – brz, kvalitetan i efikasan. Možemo biti ponosni što takvog stručnjaka imamo pored sebe.

Sandra Perković, bacačica diska, dvostruka osvajačica zlatne medalje na OI

Znanje i vještina profesora Markovića uvelike mi je pomogla tijekom karijere da se nakon ozljede ili bolnog stanja što prije i u što boljem tjelesnom stanju vratim na teren.

Arijan Ademi - GNK Dinamo i Makedonska nogometna reprezentacija

Motus Melior mi je višestruko pomogao u karijeri, kako u rehabilitaciji ozljeda iz kojih sam se vraćao još jači, tako i na kondicijskom planu te prehrani i regeneraciji.

Luka Šebetić, rukometaš (Tremblay en France)

Zahvaljujući Motus Melior timu, ozljeda leđa koja mi je ugrozila karijeru je iza mene, a istovremeno sam i unaprijedio funkcije kukova i trupa.

Damir Martin - veslač, dvostruki osvajač srebrne medalje na OI

Ozljede su, nažalost, sastavni dio profesionalnog sporta. Zato je važno uz sebe imati stručan tim poput ovoga profesora Markovića. Ugodna i lijepa atmosfera Motus Meliora, uz profesionalno i stručno osoblje, dobitna su kombinacija za brz oporavak.

Ivan Buljubašić - Olympiacos CFP i Hrvatska vaterpolska reprezentacija

S centrom Motus Melior i profesorom Markovićem surađujem 3 godine. Iznimno sam zadovoljan s dosadašnjom suradnjom jer su mi puno pomogli u oporavku od ozljeda i poboljšanju tjelesne spremnosti. Veselim se nastavku ove suradnje u budućnosti.

Filip Benković - Lester City F.C. i U21 Hrvatska nogometna reprezentacija

Na preporuku menadžera, prije dvije godine sam započeo surađivati s profesorom Markovićem i centrom Motus Melior na području prevencije i liječenja ozljeda te kondicijske pripreme. Dosadašnjim dijelom suradnje sam iznimno zadovoljan. Svaka preporuka.

Matej Mitrović - Club Brugge KV i Hrvatska nogometna reprezentacija

Profesor Marković je osoba od mojeg osobnog povjerenja. Više od 6 godina traje suradnja s profesorom i Motus Melior timom, i svake godine dobiva nove dimenzije. To je u značajnoj mjeri doprinijelo mojem profesionalnom sportskom razvoju.

Filip Krovinović - West Bromwich Albion F.C.

S profesorom Markovićem i Motus Melior timom surađujem već 5 godina i uz njihovu pomoć sam danas tu gdje jesam.

Lovro Majer - GNK Dinamo i U21 Hrvatska nogometna reprezentacija

Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj. Sadržaj emitiranog materijala isključiva je odgovornost tvrtke Motus Melior d.o.o.

Europska unija | Zajedno do fondova EU
Operativni program konkurentnosti i kohezija
Eusopski strukturni i investicijski fondovi
ESIF financijski instrumenti
www.nivas.hr